Högklassiga helhetsprojekt för experter.

Pohjois-Suomen Perustuspalvelu sköter också helhetsprojekt som gäller planering och utförande av krävande grunder inklusive nödvändiga geotekniska undersökningar. Vi bygger exakta och högklassiga grunder för byggnader. Vi utför många olika typer av grunder, och de kan vara upp till 150 cm höga. Vi ger ett fast pris för projektet på förhand.

Vi håller överenskomna tidtabeller

Tack vare med vår högklassiga och mångsidiga formutrustning, vår installeringsarbetsgrupp samt vår logistik för betonggjutning kan vi garantera att vi håller tidtabellen för vår del av projektet.

Vi använder en Takymeter för exakta mätningar och märkningar av byggnader.

Efter att vi gjutit sockeln städar vi givetvis upp efter oss och för bort byggavfallet. De formoljor vi använder är ekologiska. Vi håller aktivt kontakt med våra planerare och kunder.

Egen arbetsgrupp för storformsarbeten

Vi erbjuder också storformsarbeten för massiva gjutningar, liksom avskiljande väggar, källarvåningar och skyddsrum, för detta har vi en egen utbildad arbetsgrupp.

Geoteknisk undersökning och utredning av grundläggningsmetod

Viktsonderingar utförs med en multifunktionell larvgående borrmaskin. Vår borrningsutrustning består av två multifunktionella larvgående borrmaskiner som väger 800 respektive 1 100 kg.

Utsättning och inmätning av borrpunkter sker exakt med hjälp av Leicas Smart Rover GPS-mätinstrument, som är försett med VRS-korrigeringssignal.

Kontakta våra experter för mer information. Kontaktuppgifterna finns här intill.

Kontakta försäljningen

 


Mika Härö
Tel. +46 70 610 0096
Kontaktuppgifter
Begär en offert  

  


Topias Myllynen
Tel. +358400100091
Kontaktuppgifter
Begär en offert  

 

Frågor?
Vi kontaktar dig gärna.

Ge oss ditt telefonnummer eller e-mail adress så kontaktar vi dig.

eller