Perustussuunnittelu

Rakennusten perustukset suunnitellaan mittatarkasti rakennuspiirustusten, perustamistapaselvityksen ja maaperätutkimuksen pohjalta.

Kaikki tämä kuuluu perustussuunnittelumme pakettiin: seinärakenteen, lattian ja perustuksen liittymäkohtien rakenteellinen ja lämpötekninen suunnittelu sekä huolellinen raudoitusten mitoitus. Tarvittaessa suunnitteluun liitetään myös routasuojauksen mitoitus sekä sadevesi- ja salaojasuunnitelmat.

Kustannustehokkuutta suunnittelulla

Hyvä suunnittelu säästää sinun kulujasi perustuksen toteutusvaiheessa. Kiinnitämme huomiota suunnittelussamme siihen, miten perustuksesi on edullisin toteuttaa. Pitkä historiamme sokkelien tekemisen parissa hyödyttää myös sinua!

Ennen työmaalle lähtöä teemme mukaan lähtevistä tarvikkeista tarkan listan: siihen sisältyvät niin eristeet, raudat kuin kaikki muukin perustuksen tekoon tarvittava. Valamista varten kokoamme muottikalustostamme sopivat palat, ja lastaamme ne kyytin. Kulejtusporukkamme huolehtii siitä, että työmaalla on kaikki tarvittava odottamassa asennusporukan saapumista. 

Suunnittelukohteen koolla ei meidän kannaltamme ole väliä: suunnitelman saa niin pienestä talousrakennuksesta, huvilasta kuin teollisuushallistakin.

Perustussuunnittelua koskevissa kysymyksissä ja tilauksissa sinua palvelee Jaan, jonka yhteystiedot löydät viereisestä sivupalkista!

Ota yhteyttä myyntiin

Jaan Pärn, perustussuunnittelu

Jaan Pärn
Puh. 0400 917 234
Yhteystiedot
Jätä tarjouspyyntö

Kysyttävää? Jätä soittopyyntö.

Jätä puhelinnumerosi ja asiantuntijamme soittaa sinulle.