Perustus, jonka päälle on hyvä rakentaa

Perustukset vievät vain pienen osan rakennuskustannuksista, mutta niiden merkitys on ratkaisevan suuri. Tiedämme, että sinulle on tärkeää saada laadukas ja mittatarkka perustus, joka antaa talollesi vankan tuen sukupolvien ajaksi. Huoletta.

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi valmis

Työmaalla suoritettavan työn on sujuttava nopeasti ja aikataulussa – jopa muutamassa päivässä. Tämän varmistamme huolellisella etukäteissuunnittelulla ja muottien mitoituksella.

Laadukas muottikalusto, muottien kuljetuskalusto sekä osaava henkilöstö varmistavat laadukkaan työn jäljen. Ja sen, että pysymme sovitussa aikataulussa.

Palvelupakettiimme kuuluu myös kokonaisurakat: kaikki maaperätutkimuksesta talosi perustusten suunnitteluun ja valuun – loppusiivousta unohtamatta. Yhdellä sopimuksella saat helposti ja nopeasti kestävän pohjan rakennusprojektillesi.

Meiltä saat perustukset vaikka talvella

Pakkaskaudella käytämme betoniin lämmityslankoja, ja betoni tulee työmaalle lämmitettynä. Käytössämme on sähköinen seuranta lämpötilalle: näin työnjohtomme seuraa, ettei betonin lämpötila pääse laskemaan liian alhaiseksi. Tämän ehkäisemiseksi suojaamme valut kylmältä. Jos lämpötila varotoimista huolimatta pääsee laskemaan ja aiheuttaa hälytyksen, reagoimme välittömästi ja lämmitämme valun. Näin voimme taata perustyön onnistumisen myös talvella.

Jätämme työmaan siistiksi

Sokkelin valun jälkeen siistimme jälkemme ja hävitämme rakennusjätteet. Tontillesi ei jää vierailustamme muuta kuin vankka perustus, johon on hyvä rakentaa.

Katso täältä, miten perustusprojektisi etenee

Pyydä tarjous sokkeliurakasta

Pyydä tarjous, annamme kiinteän hinnan perustusurakastasi sekä alustavan aikataulun toteutuksesta.

Siirry tarjouspyyntöön

Rakenna pitävälle pohjalle. Meihin luottavat jo tuhannet tyytyväiset rakentajat ympäri Suomen.

Miksi valitsisit meidät? Katso kuusi hyvää syytä.