Perustus, jonka päälle on hyvä rakentaa

Perustukset vievät vain pienen osan rakennuskustannuksista, mutta niiden merkitys on ratkaisevan suuri. Tiedämme, että sinulle on tärkeää saada laadukas ja mittatarkka perustus, joka antaa talollesi vankan tuen sukupolvien ajaksi. Huoletta.

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi valmis

Työmaalla suoritettavan työn on sujuttava nopeasti ja aikataulussa – jopa muutamassa päivässä. Tämän varmistamme huolellisella etukäteissuunnittelulla ja muottien mitoituksella.

Laadukas muottikalusto, muottien kuljetuskalusto sekä omat betonin kuljetus- ja pumppausautot varmistavat laadukkaan työn jäljen. Ja sen, että pysymme sovitussa aikataulussa.

Palvelupakettiimme kuuluu myös kokonaisurakat: kaikki maaperätutkimuksesta talosi perustusten suunnitteluun ja valuun – loppusiivousta unohtamatta. Yhdellä sopimuksella saat helposti ja nopeasti kestävän pohjan rakennusprojektillesi.

Meiltä saat perustukset vaikka talvella

Pakkaskaudella käytämme betonin nestekäyttöistä lämmityslaitetta. Näin takaamme onnistuneen lopputuloksen perustustyöllesi myös talvella. Olemme hakeneet mallisuojaa tälle ainutlaatuiselle betonityön teknologialle ja meillä on yksinoikeus sen käyttöön Suomessa.

Jätämme työmaan siistiksi

Sokkelin valun jälkeen siistimme jälkemme ja hävitämme rakennusjätteet. Käyttämämme muottiöljyt eivät tuhraa tonttisi maaperää, koske ne ovat ekologisia ja biohajoavia. Tontillesi ei jää vierailustamme muuta kuin vankka perustus, johon on hyvä rakentaa.

Katso täältä, miten perustusprojektisi etenee

Pyydä tarjous sokkeliurakasta

Pyydä tarjous, annamme kiinteän hinnan perustusurakastasi sekä alustavan aikataulun toteutuksesta.

Siirry tarjouspyyntöön

Rakenna pitävälle pohjalle. Meihin luottavat jo tuhannet tyytyväiset rakentajat Oulun seudulla sekä muualla Suomessa.

Miksi valitsisit meidät? Katso kuusi hyvää syytä.