Ammattilaisille laadukkaat kokonaisurakat

Pohjois-Suomen Perustuspalvelu hoitaa kokonaisurakkana vaativienkin perustusten suunnittelun, rakentamisen sekä tarvittavat maaperätutkimukset. Teemme rakennuksiin mittatarkat ja laadukkaat perustukset. Pystymme toteuttamaan monenlaiset perustukset jopa 150 cm korkeana. Annamme urakoista kiinteän hinnan etukäteen.

Sovitut aikataulut pitävät

Laadukas ja monipuolinen muottikalusto, asennusryhmä, muottien kuljetuskalusto, sekä omat betonin kuljetus- ja  pumppausautot varmistavat, että olemme työmaalla sovitussa aikataulussa.

Käytössämme on Takymetri rakennusten tarkkoihin mittauksiin ja merkintöihin.

Perustusten valun jälkeen tietenkin siistimme jälkemme ja hävitämme rakennusjätteet. Käyttämämme muottiöljyt ovat ekologisia. Suunnittelijoihin  ja asiakkaisiin pidämme aktiivisesti yhteyttä.

Suurmuottitöihin oma ryhmä

Meiltä saat myös suurmuottityöt massiivisempiin valuihin, kuten osastoiviin väliseiniin, kellarikerroksiin ja väestönsuojiin. Suurmuotteja varten meillä on oma koulutettu ryhmä ja kuljetuskalusto.

Maaperätutkimukset ja perustamistapaselvitykset

Painokairaukset suoritamme tela-alustaisella monitoimikairalla. Kairauskalustoomme kuuluu kaksi tela-alustaista monitoimikairaa joiden painot ovat 800 kg ja 1 100 kg.

Kairauspisteiden mittaus ja pintavaaitus hoituu tarkasti Leican Smart Rover GPS-mittalaitteella, joka on varustettu VRS-korjaussignaalilla. Mittalaitteistolla on mahdollista tehdä myös muita kartoitusmittauksia.

Ota yhteys asiantuntijaamme ja kysy lisää. Yhteystiedot löydät vierestä.

Katso myös referenssimme: Tuhansien rakennusten perustukset ja tuhansia neliöitä suurmuoteilla.

Ota yhteys myyntiin

Jari Myllynen

Jari Myllynen
0400-688 447
Tarkemmat yhteystiedot

Kysyttävää? Jätä soittopyyntö.

Jätä puhelinnumerosi ja asiantuntijamme soittaa sinulle.