Ammattilaisille laadukkaat kokonaisurakat

Pohjois-Suomen Perustuspalvelu hoitaa kokonaisurakkana vaativienkin perustusten suunnittelun, rakentamisen sekä tarvittavat maaperätutkimukset. Teemme rakennuksiin mittatarkat ja laadukkaat perustukset. Pystymme toteuttamaan monenlaiset perustukset jopa 150 cm korkeana. Jatkamme tarvittaessa perustusten jälkeen elementtiasennuksella valaen rungon valmiiksi seuraavia työvaiheita varten. Annamme urakalle yhden hinnan, joka kattaa projektin työt alusta loppuun, ja sisältää muotti-, raudoitus-, betonointi- ja viimeistelytyöt.

Sovitut aikataulut pitävät

Laadukas ja monipuolinen muottikalusto, asennusryhmä, muottien kuljetuskalusto, sekä omat betonin kuljetus- ja  pumppausautot varmistavat, että olemme työmaalla sovitussa aikataulussa.

Käytössämme on Takymetri rakennusten tarkkoihin mittauksiin ja merkintöihin.

Perustusten valun jälkeen tietenkin siistimme jälkemme ja hävitämme rakennusjätteet. Käyttämämme muottiöljyt ovat ekologisia. Suunnittelijoihin  ja asiakkaisiin pidämme aktiivisesti yhteyttä.

Järjestelmämuottityöt

Meiltä saat myös työt järjestelmämuoteilla massiivisempiin valuihin, kuten osastoiviin väliseiniin, kellarikerroksiin ja teollisuuden tarpeisiin. Suurmuottitöitä varten meillä on järjestelmämuotit, tarvikkeet ja kuljetuskalusto.

Väestönsuojat

Ammattitaitoinen työporukkamme työskentelee pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla, erinomaiseen työnjälkeen panostaen. Väestönsuojia rakennettaessa otamme tarkasti huomioon kaikki turvallisuusmääräykset. 

Rakennamme väestönsuojan paikalle valettuna kohteesta riippuen nopeallakin aikataululla. Annamme väestönsuojatöillemme yhden hinnan, joka kattaa projektin työt alusta loppuun, ja sisältää muotti-, raudoitus-, betonointi- ja viimeistelytyöt.

Elementtiasennus

Otamme kokonaisvastuun betonirakentamisesta ja jatkamme perustusvaiheen jälkeen elementtiasennuksella. Tarjoamme rungon paikoilleen valettuna sisältäen muotti-, raudoitus-, betonointi- ja viimeistelytyöt. Elementtiasennusta ja nostoja varten meillä on oma kouluttatunut asennusryhmä.

Maaperätutkimukset ja perustamistapaselvitykset

Painokairaukset suoritamme tela-alustaisella monitoimikairalla. Kairauskalustoomme kuuluu kaksi tela-alustaista monitoimikairaa joiden painot ovat 800 kg ja 1 100 kg.

Kairauspisteiden mittaus ja pintavaaitus hoituu tarkasti Leican Smart Rover GPS-mittalaitteella, joka on varustettu VRS-korjaussignaalilla. Mittalaitteistolla on mahdollista tehdä myös muita kartoitusmittauksia.

Ota yhteys asiantuntijaamme ja kysy lisää. Yhteystiedot löydät vierestä.

Katso myös referenssimme: Tuhansien rakennusten perustukset ja tuhansia neliöitä suurmuoteilla.

Ota yhteys myyntiin

Jari Myllynen

Jari Myllynen
0400-688 447
Tarkemmat yhteystiedot

Kysyttävää? Jätä soittopyyntö.

Jätä puhelinnumerosi ja asiantuntijamme soittaa sinulle.